Followers

Wednesday, 4 February 2015

si Hamters saya yang GANAS!!!!


ASSALAMUALAIKUM

haaaa ganas tak tajuk entry hari ni?
hahaha...
lupa nak cerita kat readers haaa...
sempena birthday zyra pada 31th Jan yang lepas, kakak zyra hadiahkan 2 ekor hamters.
zyra memang suka benda yang kecil kecil ni, so disebabkan hamter pon kecil molek je, so feeling happy jugak la kan ada orang hadiahkan hamter cute miut nie..
hehehe...


yang warna putih tu, jantan...
so zyra namakan dia, Jackson!!!
kenapa nama dia Jackson??..sebab dia hyper macam Jackson lah!!
hahahaa...

yang warna kuning tu betina, so kakak zyra namakan dia, Valentine.
sebab sekarang kan dah masuk bulan Februari..
ehh???...apakah motif??
tah la dia hahahaha..


time ni Jackson dok main lari lari dalam wheel dia tu..
bising gila kalau dia main tengah-tengah malam..
nak tido terpaksa la sumbat earphone dengar lagu sedap aka Kpop zyra !!
hahaha...

ok ...
ni adalah kesan gigit hamter-hamter zyra tu haaaa......


esok genap lah seminggu zyra PELIHARA diaorang ni..
tiap-tiap hari asyik kena gigit je..
stress nye hidup...
tah bila la diaorang ni nak jadi MESRA ALAM ..
:'(

No comments: