Followers

Sunday, 1 February 2015

Pewarna Rambut Merah Klasik Syurah


Assalamualaikum
mission untuk tahun baru ni dah tercapai.
yeahhh!!!!
warna rambut zyra yang dulu dah agak pudar...
lagi pon sekian lama zyra nak warnakan rambut warna merah gitu..
cewahhh!!!!

so zyra pilih pewarna rambut jenama Syurah , Merah Klasik..
don't worry sebab Syurah memang dijamin HALAL.
so boleh solat tanpa was-was ok!

see???
ada tanpa HALAL..

ada 5 items dalam kotak tu..

so, my review is, simple je!!
warna zyra tak jadi merah macam yang zyra bayangkan!
hahahaha..
dia jadi macam light brown something like that laaa...
yang pasti bukan MERAH!!
tapi still warna tu agak terang and bila terkena cahaya matahari memang nampak JELAS!
maybe sebab salah satu faktor, rambut zyra before ni warna brown..
and maybe kena bleach rambut dulu baru boleh dapat merah yang zyra nak kan macam kat kotak tu.

whatever is, warna rambut yang zyra ingin kan still tak tercapai.
but still, zyra suka la warna rambut zyra yang sekarang ni.
takpe...nanti kita try lagi..
hehehe...

3 comments:

sHiMi sHinHae~ said...

sy suka kaler merah !!tp ,kat rambut x tfikir lg buat ms ni .hihi nice try wpon jd kaler lain :) tetap puas aty kann

Anonymous said...

i wish i saw this before trying! saya punya pun jadi brown. baru je buat t.t

-hana

BC said...

Saya memang suka merah klasik ni. Tips nak dapatkan warna macam dalam kotak? biarkan pewarna ni at least 1 jam (sy biarkan 1 jam 30 mnit sambil memasak dan kemas rumah), kemudian baru bilas. Memang sama macam di kotak =)