Followers

Monday, 2 February 2015

My Birthday Celebration - 21 y/o

Assalamualaikum readers sayang ku..
31th Januari yang lepas official lah zyra berumur 21 tahun.
seriously macam tak percaya dah tua!!
my god!!!!

whatever is, still bersyukur masih dipanjangkan umur dan diberi kesihatan yang baik.
family zyra buat jamuan makan kecil-kecil je..
just family and ada la 2-3 orang jiran...
*sedih juga la sebab tak dapat jemput kawan-kawan..
diaorang pon semua stay jauh..hurmmmm

maaf la ye pemadangan belakang tak berapa indah..
hahahaha...
sebab kitaorang buat BBQ, so makan kat luar lah semua orang..
kek pon letak atas kerusi..!!!
bijak betul lah anak buah zyra ni kan!!
:'D

candid sangat gambar nye..
haha....
masa ni tak sangka pon kakak-kakak zyra ada beli kan kek secret recipe ni..
ada ke patut diaorang sorok kat bilik tido diaorang????
dari petang sampai lah pukul 12 malam tu baru bawak keluar!!!
memang lembik la kan kek tu cerita dia..!

ni adalah sikit gambar untuk readers menjamu mata..
nak ajak menjamu selera tak boleh..!
hahahaha....

zyra memang suka makan spaggeti.
so malam tu kakak zyra ada la masak ..
siap ada macaroni cabonara lagi..
acah-acah omputih pulak kitaorang malam tu..
hehehe...

so, untuk birthday tahun ni, zyra happy la dapat celebrate dengan family zyra.
just ayah je takde..
takpe la..next time buat makan makan pulak dengan dia..

4 comments:

Mazni Munawar said...

happy birthday kak! sedapnya ada spaghetti dgn bbq tu :9

POJIEGRAPHY BLOG said...

Happy Birthday! Wah! Meriahnya makanan!

POJIEGRAPHY BLOG said...

Happy Birthday! Wah! Meriahnya makanan!

Aqilah Azmi said...

HAPPY BRTHDAYYYYY <3333333333