Followers

Wednesday, 11 February 2015

Dinner di Sarpino's


ASSALAMUALAIKUM...
cerita dah lapuk tapi baru nak canang kat blog ni..
hehehe...
nak cerita, malam Sabtu yang lepas, zyra dan family first time makan dekat Sarpino's pizza ni..
macam tak familiar kan nama Sarpino's ni??
tapi rasa dia not bad..

sebab kan semua sekali ada 4 orang, so kitaorang order set combo.
ada garlic bread, roasted chicken,caesar salad and pepperoni pizza.
air pulak dia sedia kan 1 jar soft drink, strawberry..
my god!!!!!
melting gila tengok!!!
sexy betul cheese yang ada kat pizza ni kan???
makan sepotong pon dah kenyang....!!!!
tapi sebab zyra ni memang minat makanan ber'cheese, so zyra balun sampai 2!!

sebelum makan harus snap snap..
hehe...
motif cuma nak menayang kat blog.

actually, Sarpino's di Raub di baru je bukak..
dalam setahun macam tu kot rasanya..
overall, puas hati makan kat sini..
harga set combo tu dalam Rm60 lebih..
lepas tambah tax pe semua ...

^^

4 comments:

Aqilah Azmi said...

wahhhhh sumpah seksi gila cheese tu eh hihihi

Cik Yaya said...

wow..terliuq tgok >,< sket lerrrr

Izzati Amira said...

nyum nyum.. bestnya dinner diaaa

::EIDA:: said...

amagad sedapnyaa pizza tuh!!!