Followers

Tuesday, 3 February 2015

Birthday Gift From My Best Friend


ASSALAMUALAIKUM^^

happy Thaipusam Day kepada seluruh penganut Hindus yang menyambutnya.
hari ni office zyra cuti, so memang 1 hari ni lepak kat rumah je la kan!
hehehe....

terlupa nak cerita, malam Ahad yang lepas, kawan baik zyra, Syira ada datang rumah semata-mata nak hantar birthday gift ni..
hehehe..
sanggup dia and En. Abang nya hantar sampai depan rumah, okeyh!!!
masa tu dah lewat jugak la, around pukul 11 p.m.

dapat mug !!!
yeay!!!!!
ada gambar teddy bear lagi..
hehe...
comel je kan...

Thanks sahabat ku sayang..
tahun ni nampak nya kena cari jugak la hadiah untuk dia...

3 comments:

Syira Lokman said...

comelnya hadiahhh

Mieza Suhaini said...

comel je pembalut hadiah tu penuh kesabaran beliau balut untuk tersayang kan :)

Siti Rohaida Yusof said...

suka dengan pembalut hadiah tu..hadiah dalam tu pun cute jugak