Followers

Wednesday, 25 February 2015

Barang dah sampai... Aurawhite Bubbly^^


Alhamdulillah..
barang yang zyra order dah sampai..
well, bila kita beli secara online ni kadang tu rasa risau jugak takut takut barang tak dapat, duit dah LEBUR...

barang yang zyra beli ni ambil masa untuk sampai almost seminggu lebih sebab barang ni PRE-ORDER, then masa CNY kan cuti so semua semua kerja tergendala la sekejap....
tapi alhamdulillah berkat sabar dan percaya dengan seller, dapat jugak barang zyra.


barang apa yang zyra beli??
muka zyra kan sekarang senang naik Acne dan ada parut..
so rasanya perlu kan something la untuk badan ni biar kasi normal ke kan..
hahaha...

Zyra beli Aurawhite Bubbly yang duta dia Aida Jebat tu...
memang khas untuk remaja katanya..
zyra ni still layak kan nak makan collagen ni??..hehehe...
hopely ada good result la bila guna produk ni.

sebagai free gift, zyra dapat Cathy Doll Acne Solution Serum+Form Cleanser.
ada banyak pilihan free gift tu tapi zyra pilih cleanser Acne tu..
mana la tahu kan bila pakai then jerawat makin berkurangan..
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn......

zyra pon ada dapat collagen eye mask.
tak sangka pulak boleh dapat tu, setahu zyra boleh pilih 1 je.
pape pon , thanks Sis. ehehe..

kalau readers nak usha-usha IG sis ni, sila la perhati business card di atas ye..
comel sangat card nye..

^^

No comments: