Followers

Tuesday, 10 February 2015

Al-kisah Si Hamster saya


ASSALAMUALAIKUM^^

rasa macam banyak hari tak berupdate blog ni..
takde idea pulak rasa nye..
ehh yeke takde idea?
hahaha...tipu!!
actually perasaan malas yang bermaharajalela menguasai diri!!!

ada reader yang bertanya mana hamster nya kan??
so ni haa tayang la sikit hamster kita yang ganas tu...
yang sekor berkubang dalam bathroom, yang sekor dok terbongkang lepas minum air bergelen-gelen...

Valentine baru habis berkubang dalam pasir mandi dia..

sekarang ni makin panas pulak kat Malaysia..
perasan tak??
hamster-hamster zyra pon asyik minum air je..
so terpaksa before pergi office, zyra make sure air ada untuk diaorang ni haaa...

Valentine ni ada perangai huduh dia..
sambil tido, dia suka makan??
ehh ??!!
pastu suka terbongkang merata-rata tempat...!

Jackson ni kecik bukan main..
so suka hati dia nak melantak dalam bekas makanan tu..
hahahaha...

see???
suka hati dia je kan???
tamak betul sampai makan pon nak masuk dalam bekas...
hahahaha....

ok sekian al-kisah mengenai haiwan peliharaan ganass ni..
xoxo.

1 comment:

Aqilah Azmi said...

Alahai omey nya hamster eeeeee