Followers

Friday, 30 January 2015

Taman Rama-Rama ,Cameron Hightlands Part2


ASSALAMUALAIKUM
dari tadi dok fikir nak update entry apa pulak hari ni kan..
so godek-godek handphone then ternampak la gambar-gambar yang zyra snap kat Cameron haritu...
so ok jugak la ni..ada juga idea nak update entry baru..
hehehe....

selain ada rama-rama, kat taman tu pon ada haiwan lain taw!!
macam contoh, kat gambar atas tu..
banyak jenis ular yang ada , tapi sebab zyra geli ,nak snap pon rasa tak LEPAS!!
hahaha...

macam macam jenis serangga pon ada kat taman ni...

ikan kap, ikan emas dan ikan keli pon ada..
banyak gila taw!!!
penuh 1 kolam..!!
ada yang kolam kecil tu banyak ikan keli..
ok kalau rembat buat masak lemak cili padi pon best!!
hahahahahaha....

guine pig..
ehh betul ke ejaan tu??
hahaha...
pergi lantak!!!
comel gila dorang ni..
teringat pulak yang kakak zyra punya...
tapi sayang dah mati...



tengok rabbit ni terus teringin nak bela!!!
bukan men gebus dorang punya bulus!!!!
hahaha....
banyak gila rabbit dalam kandang tu..
agak agak boleh rembat 1 tak??
hehehe...

itik dan ayam pon ada...
kira taman rama-rama ni dah macam mini zoo!!
sebab banyak jenis haiwan ada..
so kira enjoy la kan..
takde la asyik tengok benda yang sama je...

ok sekian membebel untuk petang Jumaat yang mulia nie..
^^

1 comment:

Aisya A. said...

ok next time datang CH nak terjah sini lah. hehe