Followers

Thursday, 29 January 2015

si Red Indian baru...


Assalamualaikum...

zyra ada beli Teddy baru..!!!
oh yeahh!!!
actually bentuk nye bukan la teddy bear pon..
tapi rasa nya Red Indian kot ni?
ehh betul ke nama tu??
ni laki ke perempuan pon zyra tak tahu!!
lantak laa.....
hahahaha...

zyra beli kat ass. Supervisor zyra, Kak Anis..
macam macam soft toy dia dan Cousin dia ada jual..
yang zyra beli ni cuma RM20..
Well, dapat harga "kasih sayang"..
hehehe..

tak terlalu besar..
tak terlalu kecil..
ngam ngam la untuk zyra buat peluk time tido malam..

nama apa nak bagi kat dia ni ea??
dah 2 hari takde nama ..
hahaha sian dia..

2 comments:

POJIEGRAPHY BLOG said...

Nice one!

Sylarius Yusof said...

Red Indian ni saya rasa lelaki. Sebab kalau karakternya perempuan, mesti kat mata dia ada alis yang melentik.