Followers

Saturday, 3 January 2015

Safi Balqis White Trilogy, Pembersih & penyegar Kawalan Minyak & Jerawat 2 Dalam 1


Assalamualaikum

zyra dah tak sanggup lagi nak tengok muka sendiri yang agak 'cannot go' dengan jerawat yang dah bermaharajalela...
pada mula, zyra pakai skrub pembersih buih Safi tu, tapi muka zyra kan berminyak, rasa macam tak 'lut' je minyak tu bila tiap kali cuci muka.

and now, muka zyra ada jerawat besar ..
actually bukan Safi ni tak bagus...,tapi maybe hormon zyra kot yang tak bape betul macam tuan dia...
hahahah..
so jerawat tu naik bukan main pulak...!!!

zyra nekad yang zyra nak beli pulak pencuci muka yang kat atas ni...
bila pakai, muka rasa sejuk sangat!!!

semoga bila pakai pencuci ni, jerawat makin surut and berkurang..
amin...

agak-agak ada perubahan ,nanti zyra update ye.
^^

2 comments:

Anis Farhana said...

Saya tak sesuai la pakai Safi. Muka saya berminyak. Pakai yang Kawalan Minyak pun dok berminyak jugak, stress betui hahaha.

Nak try yang dalam gambar tu macam takut pulak hmm.

Aqilah Azmi said...

alhamdulillah. wah sejuk?
qila doa kak zyra flawlessssss woot woot hehe qila guna garnier tp mcm mengelupas tah lah hahaha xD