Followers

Friday, 9 January 2015

Lipstick Pink Saya Yang Baruuuuuuuuu......


ASSALAMUALAIKUM.
macam biasa, hari jumaat, waktu lunch/break kat tempat zyra praktikal ni agak lama.
so, lepas makan, harus lah zyra dan kak Anis kesayangan tu melalak pergi Kedai Rahsia Jelita yang memang berhadapan je dengan foodcourt!!!!

dok pusing-pusing dalam kedai tu memang tak sah kalau tangan ni tak gatal mencapai apa-apa barang!!!!
*ok tu masalah zyra yang agak sukar dikawal sejak dulu ye anak-anak...
sejak umur makin meningkat ni, tetiba pulak teringin nak try pakai lipstick warna yang agak "meriah"!!
nak beli warna merah, tapi hati tak cukup sado nak mencuba..

so zyra nekad beli je la warna pink/purple ni..
tak taw la apa nama warna lipstick ni.
first time zyra try pakai warna macam ni haa..hehehehe.....

zyra saja beli sebab tak pernah lagi ada lipstick bentuk/packaging macam ni.
orang sebut jambo lipstick ke apa tah kan???

:P