Followers

Sunday, 4 January 2015

Johnson's Fresh & Smooth Face Powder Oil Control


ASSALAMUALAIKUM 
semalam kan Zyra ada pergi Watson untuk beli pencuci muka jenama Safi tu..
then Zyra ada beli jugak face powder ni haaa...
sekian lama tak pakai bedak ni..
hahaha...

teringat pulak zaman time sekolah menengah dulu..
tapi zyra tak pakai yang ni laa..
bekas yang tu agak kecil sikit..
ada warna putih, pink and oren kalau tak silap Zyra.
comel je!!...hehe...
dah lama tak nampak...dah takde kat pasaran ke apa?!

bedak Pixy Zyra dah nak habis..
so saje je la beli yang jenama Johnson pulak..
Zyra beli yang beige ..
maklum la muka kita ni bukan nye putih mana pon..

disebabkan muka Zyra ni kan jenis berminyak, so Zyra beli la yang oil control punya.
hope bila pakai nanti boleh la cover sikit minyak yang berlambak kat muka Zyra ni ha!!


4 comments:

Sarah Halim said...

hehehe dulu sara pakai johnson . hehehe pastuh tukar, compact powder silky girl. hehehehe remaja gitu ekekeke :D

http://sarahhijabista.blogspot.com/

Ayue Idris said...

Muka akk oun jenis oily..tapi da tua bangka sgt nk pki yang ini..hahhaha :p

Nabila Syifa said...

huhu dulu remaja i pun pakai bedak ni natural. tapi skunk tak pakai dah. allergik compact powder

Apek Fana said...

honey pun dulu pakai Johnson 5tahun. da tu br 5bulan tukar ke pixy (=