Followers

Wednesday, 7 January 2015

Gel Tint In2It Strawberry


ASSALAMUALAIKUM

macam biasa la kalau dah singgah ke Watson atau Guardian, ada je la barang yang zyra capai.
tangan tadi dah capai Gel Tint In2It yang warna peach tu..
ni kira first time la zyra beli jenama ni..
Before ni pernah pakai yang kawan punya...
macam cantik pula bila zyra pakai yang warna peach tu....
*macam cantik ye..macam je..jangan muntah please!hahaha

Tapi mata ternampak pula yang dalam box ni haa...
ada free Lip Balm perisa Vanilla pulak dah!!!!!
alahaiiii....

time tu dah pening nak beli yang mana..
so disebabkan zyra tertarik dengan perkataan FREE tu, then zyra beli juga la even zyra tak nak yang Strawberry...
nak yang Peach!!


tak pe la kan..
kita try dulu pakai..
mana tahu cantik ke nanti...
agak agak cantik macam  lips Angelina Jolie tak oii??
hahahahahha....
sexy you......
oh ye... by the way harga lip tint ni cuma Rm9.90 je..
^^

2 comments:

Aisya A. said...

adik sy suka pakai ni.. tgk dia pakai cantik jugak. hehe

Iezwa Razk said...

Waahhh murah je dpt free gift lagi.
kena pergi cari jugaklah nih. Haha