Followers

Friday, 16 January 2015

First Day, challenge!!


ASSALAMUALAIKUM

ok dah nak habis office hours!!!!
so sempat lagi zyra update blog sekejap!!
heheheh...

hari ni bermula la first day zyra di office TANPA Junior Admin/assistant supervisor yang selalu guide zyra sepanjang zyra praktikal kat office ni..
selama SEMINGGU dia takde ok!!!
pergi bercuti dekat Krabi, Thailand.
kalau pape, macam mana nak roger roger dia oii???!!!!

haaaaa mati la kau zyraaaaaaaaaaa!!!!!
adoiii seram betul la !!!!
semua kerja admin sekarang ni zyra handle sorang??!!
and I'M JUST A TRAINEE ok!!!!!

my gosh!!!!
takut nye la kalau tak boleh buat pape tugas yang di beri big boss!!!
rasa nak menangis oiii ..

cepat la balik kak Anis!!!
but so far, first day ni ok lagi..
still boleh handle..
hope next week pon ok la kan..
aminnnn


No comments: