Followers

Tuesday, 27 January 2015

Breakfast a.k.a Lunch di Cameron Highlands


ASSALAMUALAIKUM^^
last Saturday, zyra dan kakak balik rumah ayah di Pahang..
kitaorang gerak awal pagi then terfikir sampai awal pon nanti bosan kat rumah tu..
so kitaorang decide pergi Cameron Highlands untuk saja buang masa dan buang duit!!!
hahahahaha....
dari rumah ayah nak ke sana dalam 1 jam lebih ke 2 jam je pon....

dengan berbekal kan nasi lemak yang di beli kat KL,
*kat KL okeyh!!...
sampai Cameron je, kitaorang berhenti makan .

jujur zyra cakap,zyra tak ingat apa nama tempat ni!!!
tapi tempat ni agak best juga...
dalam kedai tu, diaorang jual macam barang-barang perhiasan rumah, fresh flowers , cactus etc.
dan yang menarik nye dalam kedai tu ada macam mini bakery la..
ada jual cookies, strawberry tart, cake etc...
selain breakfast nasi lemak tu, kitaorang beli kaya ball dan juga strawberry tart sebagai dessert la konon nye..
ngeeeeeeeeee.............

camera handphone tak berapa jelas..
maaf la ye..
so ni la suasana dalam kedai tu..
kira dalam kedai tu ada mini garden then ada meja dan kerusi untuk customer makan kat situ.

dengan cuaca yang agak sejuk, kebetulan masa tu hujan renjai-renjai, so agak feeling ada kat overseas je rasa!!!
hahaahahaha......
siap berangan kalau lah zyra kaya, nak juga buat rumah ada garden macam ni..
siap penuh macam macam bunga..
hehehe....

2 comments:

Syira Lokman said...

bestnyaa..lama tak jejak cameron :D

Aqilah Azmi said...

aaa sedapnyaaaaaaaa