Followers

Thursday, 22 January 2015

Alone....Day 5!!

*mohon jangan muntah tengok muka zyra yang sangat tak flawless tu
:'D

ASSALAMUALAIKUM

good morning readers..
hari ni dah masuk hari yang ke-5 zyra di office tanpa ass. supervisor/Admin/SU..
bukan main lama kak Anis ni bercuti...
adoiii!!!!

so far zyra boleh buat segala arahan yang diberi..
ada la kan salah sikit sikit tu..
kena tegur tu pon ada juga..
tapi buat derkkk je laa..
hahahahaha......
kalau dah nama pon boss.
ngeeeeeee.......

tak sabar nak tunggu hari esok...
Jumaat!!!!!
yahhh hari Jumaat..
akan berakhir lah penyiksaan berseorangan handle office ni sorang-sorang!!!

*i'm just a trainee ok..
tolong lah faham!..tak semua yang aku boleh buat...
hukkhukhuk....

No comments: