Followers

Monday, 19 January 2015

AJL-29 dan Caliph Buskers, Happening!!!


ASSALAMUALAIKUM...
semalam untuk kali ke 3 zyra pergi ke stadium Putra Bukit Jalil untuk menyaksikan Anugerah Juara Lagu-29 ..

lagu-lagu yang bertanding semua nya best-best !!!
tapi macam jangkaan zyra, lagu Shila Hamzah, Mojo dan Dayang mesti MENANG!!!

antara performance yang paling hebat bagi zyra harus lah gabungan Mojo dan Caliph Buskers yang mendendangkan lagu Romancinta.
apa yang buatkan semua audience terharu, Caliph Buskers adalah mereka yang cacat penglihatan...
ya allah, zyra sampai mengalirkan airmata sewaktu tengok performance Caliph Buskers.
walaupun tak mampu melihat, tapi suara dan kemahiran bermain alat musik mereka sangat HEBAT!!!

masih terngiang-ngiang jeritan dan sorakan para audience sewaktu performance lagu Romancinta ni.
dan zyra sendiri juga turut bersorak dan yang paling bermakna, semua audience berdiri memberi sokongan kepada Caliph Buskers!!!



whatever is, tahniah kepada Sonaone & Joe Flizzow diatas kemenangan lagu yang dipertaruhkan, Apa Khabar..
even zyra tak suka sangat lagu ni dulu, tapi bila dengar betul-betul lirik lagu tu, memang sangat bermakna.
lagu yang dituju kepada seorang sahabat.
dan zyra turut mula menyukai lagu Apa Khabar ni.

overall. AJL29 tahun ni memang best!!
sound system semua ok...
cuma macam ada sikit problem dari segi backdrop...

tahniah kepada semua pemenang..
insyallah ada rezeki , zyra pergi lagi untuk AJL-30 ye..
hehehhe....

4 comments:

IdaShazana said...

waaaa, mesti seronok dapat tengok live

POJIEGRAPHY BLOG said...

Untung dapat tengok live

CikTeddyCorner said...

Best gila performance dorang!

Aisya A. said...

gigih betul zyra kan.. hehe. kalau sy mmg tak ler jawabnya. hehe. tp tengok live ni mesti feel dia lain mcm sikit. :)