Followers

Tuesday, 2 December 2014

Tablo and Haru stop joining The Return of Superman :(


Haii readers..
mesti ramai dah tahu kan Tablo dan anak perempuan dia yang comel tu,Haru tak akan sertai lagi reality show The Return Of Superman..
hurmm macam sedih plak bila zyra dapat tahu pasal news tu...

main reasons why dia orang dah tak boleh nak join show ni sebab Tablo sibuk dengan aktiviti nyanyian dia..
lebih-lebih lagi Epik High kan baru je buat comeback..

trust me la...,episode terakhir Tablo gan Haru ni nanti mesti zyra menangis!!
waaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

hope lepas ni boleh tengok lagi kisah family yang sporting ni ha...
and semoga Haru membesar dengan baik and be a good daughter^^

*lepas ni pelakon Uhm Tae woong and baby girl dia pula yang akan mengantikan tempat Tablo and Haru.
ok tak sabar nak tengok..

:D

1 comment:

Aqilah Azmi said...

Nape omey sgt tu ehehe.
Qila tak follow lah pulak cerita nii heeeee