Followers

Friday, 19 December 2014

Silkygirl eye shadow flushed maple 08


Assalamualaikum

lepas lunch tadi kebetulan officemate zyra nak pergi Guardian..
so apa lagi kan, mata dok perhatian merata laaa....
bila dok usha-usha Silkygirl punya counter tu, then zyra pon ternampak eyeshadow ni tengah ada less ok!!!!
daripada harga asal Rm13.++ terus jadi Rm 10.33 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
murah la tu kan??????!!!!!!

even zyra dah ada eyeshadow colour yang lebih kurang ni, tapi zyra still DEGIL nak beli!!
hahahaha membazir je kan??
tapi ye la kan, bila fikir balik dah alang-alang harga dah murah so beli je la..
lagi pon size dia yang kecil ni senang nak masuk dalam handbag so boleh usung merata hala!!

^^


No comments: