Followers

Saturday, 27 December 2014

Redondo Chocolate Cream Wafers christmas special


Kan zyra dah cakap, zyra memang pantang kalau tengok benda-benda yang berkaitan dengan Krismas ni...
disebabkan packaging ni comel sangat, then zyra pon dengan pantas, tengok harga, then terus beli!!
Rm3.99 tak silap harga dia..


bukan main comel pulak box ni haa...
box ni untuk yang christmas special sebab corak-corak box yang lain semua nye berkaitan dengan Krismas..
ada yang snowman...

lagipon zyra memang suka makan biskut stick macam ni haa...
so alang-alang beli laa..
boleh buat breakfast before pergi office..
hehe...

bukan setakat tu je...
zyra dengan kakak-kakak borong pula ASTICK ni haa...
sedap oiii...
YOGI pon beli jugak...

buruk lantak betul kitaorang ni 
hahaha...

3 comments:

henry tan said...

wahhhh banyak brand ni! tapi i lebih suka Pocky! =D tapi tu love letter i suka jugak! =D

Aisya A. said...

jgn kata zyra, sy pun geram nk beli coklat2 dgn packaging christmas. hehe. comel je

lynndamya said...

Salam, haha bukan stakat krismas, hari raya, valentine dan lain2 pun akan ade promosi + kotak2 dan tin2 packaging yg comel-comel kan..rasa nak terbeli je sbb sy suka kumpul2 benda camtu, hehe :p