Followers

Monday, 22 December 2014

practical and me :]


Assalamualaikum readers..
kebetulan kerja tengah takde ni so zyra curi-curi update blog ni..
siap pakai PC office lagi...
mentang-mentang la boss takde sekarang ni..
hehehe...

so tu la PC yang zyra selalu guna untuk type surat etc...
*thanks kak anis sebab banyak tolong zyra kat office nie haaa
:'D


jumaat lepas big boss bagi ni..
zyra tak start baca lagi..
weekend sibuk dengan kenduri tahlil...
insyaallah kalau ada masa zyra nak baca ...
thanks Encik JJ
^^

6 comments:

Aqilah Azmi said...

Wah buku apa tu kak zheyraaa heheheeh
Happy practicaling to uuuuu hihi

Nadratul Syazwana said...

Wahhh baiknya encik big boss ye. Taktau pulak Zyra tengah practical :)

Liza Licha said...

all the best zyra .. lama licha tak singgah sini

Azwar Syuhada said...

Wahh baiknya big boss, siap bagi buku lagi tu. :0

IDAH RASHID said...

woahh..good luck with ur practical sis! :)

ztie said...

Praktikal bahagian apa eh?