Followers

Wednesday, 24 December 2014

no money no shopping la weii!!!!


waaaaaaaaa!!!!!
perasaan kecewa yang tak boleh digambar kan!!!!
sedih gila oiii ...!!!!
bila lah duit PTPTN nak masuk ni...???!!
hahahahah....

tak taw ke esok krismas???
kalau kita takleh celebrate then kita boleh pergi SHOPPING!!!!
hahahahaaha...
paling tak pon, at least boleh keluar makan....
hurmmm...

dah la time end of year macam ni banyak gila SALE!!!
serius syahdu sangat bila pergi maal tapi hanya mampu melihat...



hmmmm!!!!!!!
serious esok cuti duduk rumah je la kot...
tak yah berangan la nak beli pape selagi PTPTN tak masuk..

1 comment:

Ayue Idris said...

Hahah..gaji x msuk gak ni..xde duit nk shpggggggg