Followers

Monday, 29 December 2014

melayan report sambil ditemani ASTICK CHEESE ^^


ASSALAMUALAIKUM readers....

baru berkesempatan nak update blog malam ni...
perghh!!!!!!
hari ni kerja dekat office memang banyak gila!!!
tah kenapa banyak sangat haa letters and minutes yang kena type and prepare!!!

jujur zyra cakap, report untuk industrial training ni tak bergerak langsung!!
tersangkut setakat draft je la..
hahaha.....
so malam ni zyra bertekad nak buat jugak even tak banyak!!
sambil mengarang esssay ayat yang cannot go, zyra mengunyah la ASTCK CHEESE si comel nie haaaa......

sejuk-sejuk ni perut asyik lapar je la kerja nya...
ok cukup la zyra buat essay tu sampai 2 pages..
sambung di lain hari pula!!

hahahah

;P

No comments: