Followers

Thursday, 4 December 2014

MAMA 2014,exo won 4 awards!!!


4 awards ok...!!
wahhh daebakkk!!!!
Exo menang sakan semalam ye..

antara awards yang telah dimenangi oleh Exo:

*UnionPay Artist Of The Year in Asia
*Best Asian Style Award (Red Carpet Category)
*Best Male Group
*UnionPay Album of The Year (Overdose)


Exo punya performance memang awesome .
cuma zyra pelik why part rapping and ada lagi certain part yang dorang just miming??

 vokal D.O tak perlu dipertikaikan..
memang sedap la suara dia...
my baby^^

 my baby panda,Tao...
handsome sangat semalam^^
ehh la!!si putih ni pon sibuk nak interframe kat bawah tu!!

 my love Suho always look charming..
superb voice!!!


my baby Chen^^

tah kenapa zyra rasa macam sebak gila time tengok Exo bagi speech tiap kali menang awards..
yang betul betul buat zyra rasa sebak speech Suho ..
semua tahu apa yang dah Exo lalui sepanjang tahun 2014 ni kan?

but yaa...hope 2015 gonna be "nice" to them.
tak sabar nak tunggu Exo buat comeback next year...


1 comment:

nuranne (formerly simplyseoul) said...

I miss out the live streaming.. T_T