Followers

Friday, 19 December 2014

Lotte French Cheese Ice Cream


Assalamualaikum readers tersayang^^

ada sesiapa yang terliur tak tengok ais krim zyra nie??
hehehehe...
finally hajat zyra nak makan aiskrim cheese tercapai juga!!!!
punya lah bertahun-tahun zyra berangan nak makan aiskrim cheese...
asyik terfikir je kat Malaysia ni mana aku nak jumpa??
lain la kat Overseas memang ada je kalau makanan pelik-pelik nie..


ais-krim ni zyra beli dekat Giant Batu Cave..
tak sangka pulak jenama LOTTE yang terkenal dengan produknya, PEPERO tu ada ais-krim juga....wahhh memang suka sangat la kan !!!


harga ais-krim ni dalam Rm3.++ atau Rm4.++ 
sorry ye sebab zyra pon dah lupa..
syok sangat makan ais-krim ni..
hahaha...
serious rasa ais-krim nie memang sedap gila!!!
tak terlalu muak, tak terlalu manis..
so-so je..
yang best nye ais-krim ni agak besar juga..puas makan!!!
and cone tu pula tak "crispy" macam ais-krim biasa.
tapi dia agak lembut..
bila makan, macam waffel laaaa....

funny kan sebab ni first time zyra makan..
padahal readers semua dah selalu je makan ais-krim nie..
hehe...
apa la kau zyra

:D

4 comments:

Aqilah Azmi said...

Eh i nvr try this one before.
Eh serious ke dkt Giant Bt Caves???
hahahaahah jom jumpa dkt giant wiwiwiw.

My fav place tu ekeke

QUEENPINK said...

Zyra suka update bab makanan ye :) nyum2..nampak sedap aiskrim 2

Anis Diyana said...

wahh sedapnyaaa

Izzati Amira said...

first time nampak nih. cam sedaaaappppp je. nnti kalo jumpe boleh grab satu nih. hehehe