Followers

Sunday, 28 December 2014

johnson's baby cooling gel lotion


ASSALAMUALAIKUM

malam ni nak share dengan readers losyen apa yang zyra suka pakai..
haa yang kat atas tu lah losyen yang memalam zyra akan pakai before tido..
losyen ni memang best sebab dia sejuk!!!!
losyen ni memang lain dari losyen-losyen jenama johnson..

losyen ni agak cair, macam air je rasa..
tak rasa melekit pon!!
then bila kita pakai, memang sejuk berangin je..
before Malaysia mengalami musim hujan ni, tiap tiap hari panas je kan?
so memang zyra akan pakai losyen ni..
so, sejuk la sikit bila nak tido haaa..

readers kat luar sana pakai losyen jenama apa??
share lah sikit!
hehehe....

2 comments:

lynndamya said...

Salam, wahh serius? jarang guna johnson, so xtau kewujudan losyen berangin camni...selalu tym panas memalam, mmg sy pakai bedak Protex je sbb berangin dan sejuk juga..losyen malas nak pakai T_T haha :p

anajingga said...

losyen memang satu keperluan untuk kulit kita, erm hujan kat blog comel ni ye, kat luar nipun hujan huhu :)