Followers

Thursday, 25 December 2014

emilay whitening clear spot


ASSALAMUALAIKUM^^

zyra nak share sikit pengalaman zyra menggunakan collagen Emilay Whitening Clear Spot.
jujurnya zyra makan collagen ni tak lama pon...
ada la dalam sebulan 2 je..
lepas tu dah malas nak repeat order..
collegen ni zyra beli online kat INSTAGRAM.

bila kita makan ,kapsul tu ada rasa manis-manis sikit..
tapi bau minyak ikan tu still ada la...
muka zyra banyak parut jerawat ,then bila makan collagen ni ada la pudar sikit...
dah la warna kapsul tu ,purple..
rasa macam comel sangat hahahah!!!!!

harga collagen ni zyra memang dah lupa...
tapi rasanya tak mahal...
memang mampu milik especially student macam zyra..
harga dia maybe around RM 20 ke bawah!!

whatever is, produk ni not bad jugak...
so readers boleh la try kalau nak..

^^


1 comment:

Cik Yaya said...

as'salam....
so jadi kesimpulannya ok ke x tu..hehe
produk ni kita kena consume at least 3bulan baru nmpk beza..so,tgu la smpai 3bulan ye..bru nmpk btul ada beza ke x..hehe ^,^