Followers

Friday, 5 December 2014

dah nak pergi praktikal!!!


ASSALAMUALAIKUM

wahh hari ni dah masuk hari jumaat..
cepat betul masa berlalu..
pejam celik pejam celik dah nak habis cuti sem,bermakna akan bermula la kehidupan baru zyra sebagai pelajar praktikal untuk final sem ni...
huh!!!!

yang paling menakutkan adalah,hari ISNIN depan zyra dah start praktikal!!!
oh my goodness!!!
:'(

bermakna zyra just still ada 2 hari lagi je daripada sekarang..
wahhhh seram nye la!!!
tah macam mana la first day kat office tu..
zyra belajar course Executive in Secretaryship.
hope nanti tugasan yang diberi sama lah dengan apa yang lecturer ajar kat kolej!
ohh jebal....

:'D

ya allah,semoga aku boleh buat dan faham apa yang akan di ajar nanti.
huh!!




3 comments:

IDAH RASHID said...

good luck for the practical, sis! :)

Aqilah Azmi said...

Fighting kak zheyra!!!!!

nuranne (formerly simplyseoul) said...

All the best for your practicum :). Don't forget to have fun.