Followers

Tuesday, 2 December 2014

Clean & clear essentials oil-control toner saya dah habis^^


Haii readers^^

oil control toner zyra dah habis..
sehari tak pakai toner ni memang tak sah!!!
muka zyra ni dah la berminyak..

bila pakai clean & clear essentials oil-control toner ni kira much better la sikit muka zyra ni haaa................
best pakai toner ni..
sejuk je..
kalau ada jerawat,zyra suka letak sikit kat kapas then tekap dalam 3-4 saat kat jerawat tu.
jerawat cepat kecut jugak laaa....

sesiapa yang tengah mencari toner apa yang nak dibeli,try la beli toner ni..
mesti tak menyesal.
hehehe

:D

1 comment:

Azwar Syuhada said...

Rindu gila dengan produk clean and clear, dulu masa form 1 ada pakai kejap.. lepas tu dah alah..hehe