Followers

Monday, 29 December 2014

Cheap & Cute BluePink Earphone^^


yeahhh!!!!
see my new cutie earphone??!!
comel kan??
ohh please lah kata comel.!!
hahahahha....

zyra dah berkenan dengan earphone ni since last Friday lagi..
warna dia yang sangat menarik perhatian ku dan kotak dia sangat comel ok!!
ada butterfly bagai!!
hahaha...
harga dia pon sangat murah tapi condition dia so far , not bad!!
boleh dengar oii beats dia..!!
superb!!

tragedi malang telah berlaku dekat earphone zyra yang selama ni zyra tatang bagai minyak yang penuh..
earphone original handphone Lenovo zyra dah putus sebab kucing kakak zyra pergi KUNYAH!!!!!!

ohhh i hate that beruk!!
beruk ok...not kucing...!!hahahaaha
beruk warna kelabu tu lah yang telah korban kan earphone pengarang jantung zyra!!
(beruk adalah gelaran terhormat zyra bagi kat kucing-kucing kakak zyra!!!)

disebabkan zyra memang tak boleh hidup kalau takde earphone, so zyra beli lah baru.
actually ada je lagi 1 earphone, tapi yang tu mic dia no good la weyh!!!

hope my cutie earphone ni tak terkorban lagi dimulut beruk tu!
huh!

2 comments:

cik karmila said...

cute !

Ayue Idris said...

alahai..comey je earphone tu..huhuh