Followers

Sunday, 16 November 2014

The Triplets ,The Return Of Superman


Aiigoooooooo....!!
kyeopta!!!
seronok nye kalau ada baby kembar macam ni..
bukan kembar 2 ok,kembar 3!!!
memang pening jugak la nak jaga kan..
hehe..

petang tadi syok je tgk Return Of Superman.
ralit tgk dorang..
^^

triplets ni memang famous dalam reality show,The Return Of Superman.
Manse,Minguk dan Daehan.

sejujurnya zyra ada masalah nak kenal kembar!!
zyra ada classmate kembar since sekolah rendah sampai lah sekolah menengah,
tapi still tak cam muka dorang!!
nama je ingat,tapi tuan badan tak cam sangat muka!
hahaha..
daya ingatan zyra memang agak lemah.
betul tak tipu.
:'D

zyra paling suka Manse.
sebab dia paling comel.
tapi actually 3-3 comel kan,dah nama pon kembar.hehehe
Manse ni aktif sikit..tu pasal zyra suka dia..
nakal pon dia jugak la!!

alololo....
comel nye!!!!
geram betul lah tengok triplets nie..
kalau lah ada rezeki dapat baby kembar..
pffttt!!
hahaha...

xoxo^^

2 comments:

Izzati Amira said...

comel kan dorang ni.. hhaha
first time masa dengar nama dorang ni terus teringat kat running man..
dae han, min guk, man se (:

Liza Licha said...

hello dear :)

singgah sini .comel2 nya gambar yg zyra letak