Followers

Friday, 14 November 2014

SASSY Treatment Shine Serum


yuhuuuuu.......
hair serum zyra dah nyawa-nyawa ikan je nie..
so zyra ada beli yang baru...
tapi......,
jenama yang zyra selalu pakai dah habis stok pulak!!!!
so terpaksa beli jenama yang lain..


ni firts time zyra cuba jenama ni.
so far tak pernah beli or dengar jenama ni..
adakah zyra je yang ketinggalan zaman tak tahu pasal jenama Sassy ni?
hahahaha...

first trial menggunakan hair serum ni hurrrmmmmmmmm,
harga dia agak murah,cuma Rm14.90 
tapi dari segi bau dia,zyra tak berapa suka sebab actually tak wangi!!
i mean,bau dia tak kuat,so,rambut zyra tak wangi bila apply serum ni.

bila zyra pakai hair serum jenama Ginvera tu,ada bau green tea so agak wangi bila dipakai.
perbezaan botol pula,hair serum Ginvera diperbuat daripada kaca dan Sassy hair serum cuma mengguna kan botol plastik.
*at least kurang risiko untuk pecah la kan hehe.

tapi pada pendapat zyra,zyra lebih suka Ginvera daripada Sassy..
tapi readers boleh je try pakai jenama Sassy ni..
actually not bad jugak.
^^

2 comments:

Diiva Larr Viiva said...

Hye , nak tanya . 😊 Kat mana you beli SASSY serum tu eh ? I pakai yang sassy tu sblum ni tapi xtau mana nak beli skrg . Rasanya wangi je yang sassy tu 😅
Tapi tktau laa , Ginvera tu i tak pernah pakai lagi . Yang ginvera tu plak mana u beli ? Thanks 😁

Ct Nor Idayu said...

I pakai brand sassy nie da almost 10 years. But now dye da stop production. Sassy nie sgt wangi n sye suka dye nak tekture bila pakai. Ginvera, ade try tp tak suka sbb tak wangi n dye tak.mcm sassy. Huuu. Mana nak cari sassy lagi sbb da stop production kot. Da tak jumpa da kat tempat2 yg i biasa beli.