Followers

Sunday, 30 November 2014

pizza,okonomiyaki pin cake and sushi,kasi borong semua!!


ASSALAMUALAIKUM^^

nampak tak apa kat atas tu??
amboiiii mak ngah meriah betul kan??
hahahaha....
ni makan ke melantak ni??!!!

nak cerita semalam zyra dan kakak-kakak zyra pergi Jaya Jusco Wangsa Maju.
seminggu sekali kitaorang adik-beradik memang suka cari makan macam tak pernah makan SETAHUN!!!!
pantang nampak makanan je terus je pergi beli..

kebetulan masa lalu kat area bakery dalam JJ,ternampak la orang jual pizza 5 keping,percuma 1 keping.
haaa apa lagi kitaorang terus la pilih 6 flavor untuk beli...
pergh!!!!
dah macam apa je...
ohh ye,bukan setakat beli pizza,sushi dan okonomiyaki pin cake(ehh betul ke nama dia?hahaha...),tapi kitaorang pon ada beli roti and apple pie,DAN LAIN-LAIN PERISA..
;D

this is my apple pie..
masuk kereta terus bedal!!
kebetulan pula time ni hujan lebat ye..
ok sekian..

xoxo^^

No comments: