Followers

Tuesday, 25 November 2014

Kursus Penjenamaan Imej ABC bersama Encik Hafiz Mustapha di Hotel Vistana

*bersenang-lenang kat belakang macam hotel aku yang punyaaaaa!!
hahahahahahahaha..*laugh evil ;D

ASSALAMUALAIKUM^^

banyak hari zyra tak update blog..
mana hilang??
ohh minggu ni banyak pula aktiviti nye..
so tak sempat nak on lappy ke nak update blog bagai.


zyra nak share cerita yang zyra terjebak secara tak sengaja dengan Kursus ni.
hahahah..
zyra bukan peserta pon ye..
just ikot kakak zyra yang juga terlibat dengan kursus ni.
so it's good jugak la sebab at least zyra boleh dapat new info about penampilan daripada Encik Hafiz Mustapha.

*hasil pencarian di google.

Encik Hafiz ialah seorang fashion blogger,image consultants dan harus lah seorang speaker yang aktif membuat seminar like this.
mesti ramai hot bloggers kat luar sana kenal dengan Encik Hafiz ni kan?
beliau sangat sporting and very friendly.
and talk beliau juga sangat bagus.

time nie kakak zyra tengah tunjuk simple make-up untuk ke office and bagi tips-tips about solekan dan skincare yang lain.
well..harus lah peserta wanita yang berminat lebih kan??
haha..
btw kalau ada yang berminat untuk mendapatkan khidmat solekan perkahwinan,boleh la usha-usha dulu page kakak zyra ni ye ,NAZA SENTUHAN DERIINA atau pon di FB


1 comment:

Cik Yaya said...

owhhh kkak zyra ni 'mak andam' la ye..heeh bgus2..