Followers

Thursday, 27 November 2014

Krabby Patty ,Spongebob Squarepants


Haii readers^^

hari ni nak kasi share sikit antara Krabby Patty yang ada dijual di Krusty Krab.
Siapa antara readers suka makan burger??
ok kita geng!!!!!
zyra suka sangat makan burger.
for me,burger yang dijual di gerai tepi jalan adalah THE BEST!!
hehehehe...

ok jom kita tengok antara Krabby Patty yang dibuat oleh Spongebob Si Kuning tu.
^^

ORIGINAL KRABBY PATTY

ohhh sedap nya!!!!
untuk pengetahuan readers,cuma nama je Krabby,tapi bahan yang di gunakan adalah daging!
bukan ketam ye anak-anak..
hahahaha...
tipu je spongebob ni!

DOUBLE TRIPLE PATTY DELUXE

ok ni baru lah heaven kalau dapat makan....
kenyang habiiiiisssssss!!!
:'D

JELLY PATTY

jelly yang digunakan adalah obor-obor...
hahahaha pelik je kan spongebob ni,,
ada siapa-siapa nak makan burger ni??

PRETTY PATTY

masih menggunakan resepi/bahan yang sama.
cuma burger ni spongebob menambah bahan pewarna untuk pelbagai kan krabby patty nye 
:p

KRUSTY DOG

spongebob membentuk kan daging yang selalu digunakan menjadi seperti hot dog.
hahaha bijak budak ni rupanya..

KRUSTY KRAB PIZZA

ohhh ni lagi la heaven kalau dapat makan!!
piazza and burger adalah makanan favorite zyra okeennnnggg!!

KIDDIE PATTY

alolololo comel nye!!
tak sanggup nak makan..
hehehe..

SPONGY PATTY

Mr.Krab memberi idea untuk membuat krabby patty yang berkaitan dengan spongebob dan terhasil lah Spongy Patty.
bahan yang digunakan adalah span yang telah rosak.!
disebabkan pelangan mengadu sakit setelah makan Spongy patty,akhirnya burger tersebut tidak lagi dijual di Krusty Krab.

ok lah...
tu antara yang zyra boleh share hari ni.
ada lagi yang zyra tak tunjuk...
kang ada yang tak sanggup nak makan burger lepas ni..
oppppssss!!!!

^^



2 comments:

Aqilah Azmi said...

Ish nampak sedap ah dlm cartoon hahaha.
Cuma tu lah hmm jelly obor tu ha mcm tqk sanggup nk makan ekeke

Spongy patty taklehvbelah hahaha

Yasssssss my faves are burgers and pizzaaaaaa huuuuu dapnyaaaa

QUEENPINK said...

Perkongsian yang menarik.. :)