Followers

Sunday, 16 November 2014

jackson got7 in Roomate2


hii readers!!!
tetiba pula rasa nak bercerita pasal jackson daripada group got7 ni,
hehehe..
penangan roomate 2 la kata ko...

zyra takde la selalu sangat tengok roomate 1 & 2 sebab takde idol yang zyra suka.
hahaha...
tapi sekali sekala tu layan jugak la kan.
seronok tgk Lee Dongwook :D
musim yang pertama tu pula sebab ada Chanyeol daripada group Exo,harus la nak tgk kan.
even chanyeol is not my bias okeyhh!!!!...haha

ok patah balik cerita pasal Jackson ye anak-anak..haha...
bila tengok lama-lama si Jackson nie,comel la pulak!!
bukan just sebab muka dia,tapi sebab memang perangai dia tu buat dia nampak comel sangat!

sejujur-jujurnya zyra tak minat sangat Got7 so tak berapa kenal semua members.
just kenal JB,JR dan Bambam..hahaha

alaaa comel nye dongwook oppa and Jackson^^
hahaha...

episode yang Jackson jumpa Gayeon (ehh betul ke nama dia?haha),
memang lawak habis lah!!
asyik tergelak je bila part Jackson kena tendangan rendah tu,,
actually memang sakit kot..
dengar bunyi pon dah serammmmmm!!!

tak sabar nak tgk next episode ..
macam lagi happening je ada yona dengan danny,
:D

No comments: