Followers

Thursday, 6 November 2014

first time pergi Dataran KTM Ipoh-with family^^

*maaf lah gambar tak jelas,maklum lah pakai camera phone murah je.
hehehe..

ASSALAMUALAIKUM readers^^
adoii lama nya tak update blog ni..
tahap line wifi yang tersangat lah slow macam kura-kura dan tahap kemalasan yang extreme membuatkan blog nie dah naik bersawang...
hehehe...




mohon jangan gelak kan kami yang tak pernah pergi Dataran KTM Ipoh nie ye.
hahahahahaha....
zyra pergi dengan family zyra...
kebetulan cousin zyra kahwin dekat Taiping,so malam tu kitaorang lepak sakan lah^^

banyak aktiviti yang boleh readers buat kalau pergi dataran ni.
kira memang happening lah!
di sebabkan anak saudara zyra nak sangat main bubble tu,so kitaorang semua menyakan main!!

dah macam kanak-kanak ribena lah kitaorang malam tu.
zyra suggest dekat readers yang tak pernah lagi datang sini,sila la datang ye.
memang happening taw...



No comments: