Followers

Saturday, 22 November 2014

esok kawan nak sanding,kau???


haii readers....
macam biasa,time time macam ni la zyra baru rasa ada feel nak update blog.
berbalik dengan title.apa cer tu kan??

ok..esok kawan zyra,classmate kat kolej nak bersanding.
tapi sayang nye zyra tak dapat pergi wedding dia,so zyra just sent text saja la kat dia.
rasa terkilan juga tak dapat pergi.

ramai antara kawan zyra yang dah bertunang dan nak berkahwin.
alhamdulillah cepat jodoh dia orang kan.
some times jealous jugak!!hahahaha....

zyra bila lagi??
pergh!!!
tu memang syahdu kalau fikir kan.
praktikal pon baru nak start..
graduate pon belum..
paling tragis,takde siapa pon nak kat zyra!!
hahahaha..

still tak de yang nak pandang zyra ni.
zyra tak mintak lebih pon.
dapat encik husband macam Song Jae Rim pon jadi lah!
kahkahkah,,,


2 comments:

Zizie Zack said...

memang tak lebih sebab tu melebih2.. hahaha.. kawan2 takpela lagi zyra.. ni my junior nak kahwin.. yg dah kahwin siap ada baby.. huhu.. nak kawen!!!

Cik Yaya said...

samela kiteee..hehe
bila lg yerk.. ;p