Followers

Sunday, 30 November 2014

colourful teddy and christmas^^

comel nye!!!
macam-macam warna ada!!

YUHUUUU......

second entry for tonight..
hehehe...
ok zyra nak cerita pulak petang tadi lepas ziarah kubur arwah opah,zyra ada pergi beli barang di Giant,Batu Caves.
biasa la kan kalau dah masuk sana,merayap semua tempat tengok apa yang best boleh dibeli..

sampai la kat satu part tu,mata zyra terus tertarik kat susunan colourful teddy bear and ada christmas tree.

setiap tahun,zyra akan ternanti-nanti kan christmas season ,sebab apa??
haaa sebab-sebab macam ni la!!!
semua barang-barang yang dijual sangat comel and colourful...bling bling...!!
wahhh!!!
^^

disebabkan zyra ni memang suka kan teddy bear,and sangat tak tahan dengan godaan kelembutan si bulus gebus tu,zyra pon decide beli la sorang..
ditambah pula dengan harga nye yang TERSANGAT MURAH!!
just RM10 je??
my god...serious macam tak percaya!!banyak kali zyra check harga tu..
hehehe...
bertambah la sorang lagi anak beber zyra..

jenuh pikir nak beli warna apa tadi..hahaha...
ni pon nama tak cari lagi ni..
readers ada any suggestion tak??

^^

No comments: