Followers

Sunday, 16 November 2014

cara mudah untuk memakai lip tint


ASSALAMUALAIKUM^^

siapa di antara readers yang suka pakai lip tint??
mesti ramai yang suka betul tak??
dah la ada pelbagai warna.
bau pon wangi and botol nye pula sangat comel!!

zyra tak berapa suka sangat pakai lip tint sebab tah kenapa rasa macam susah je nak apply.
and bila pakai rasa macam pelik je???hurrrmmmmm......
so far zyra ada 1 je,jenama obuse no.4
agak terang jugak warna merah tu bila dah pakai even zyra rasa macam tak terang masa beli.

*mohon abaikan parut jerawat itu!
tengok gambar ni pon rasa macam dah seram kan?hahaha

macam cacat je bila zyra pakai lip tint ni.
hahahaha...
sebab tu zyra lagi suka pakai lip gloss..
and zyra jarang pakai lipstick.
bila dah start belajar and ambil course secretary ni,ada la jugak try pakai lipstick bila pergi kolej.
huhu^^

cara mudah memakai lip tint:
hasil pencarian di google.
bukan susah pon nak pakai lip tint ni.
sama je macam lip gloss pe semua.
cuma tah laaa.....
zyra kurang berjodoh kot dengan lip tint ni.
hahaha..

No comments: