Followers

Wednesday, 19 November 2014

Aloevera Moisture Soothing Gel

Alhamdulillah...
Hari ni cuaca agak baik..
Cerah juga di luar tu..
Terasa panas lah hari ni , sekarang musim hujan je kan...
asyik Mendung je kat KL ..

Disebabkan hari ni rasa panas sikit, zyra pon pakai la moisture soothing gel keluaran Dabo Eco Life Style ni..

Bila pakai, rasa sejuk je..
Kulit muka pon rasa tegang..
Muka zyra jenis berminyak, so bila pakai gel ni muka pon kurang berminyak ^^
Bau gel ni pon wangi je...
Suka betul lah.

Banyak lagi manfaat moisture soothing gel ni..
Readers boleh Google,mesti terus tertarik nak cuba pakai. Hehehe..

1 comment:

Azwar Syuhada said...

Zeyra, nak beli dekat mana ni? Macam best je pakai.. :)