Followers

Friday, 10 October 2014

semoga tenang di sana.


ASSALAMUALAIKUM

dah lama sangat zyra tak update any entry dekat blog ni..
terlalu sibuk dengan final sem.
assignments...presentations...final exam 

apa yang zyra nak share dalam entry nie,.............,
zyra dah kehilangan seorang sahabat lelaki yang zyra baru kenali tapi arwah sangat baik orang nya.

rasaa agak beruntung sebab sempat kenal arwah...

"syafiq...thanks sebab kau buat aku banyak ketawa bila kita semua di hari-hari terakhir dekat kolej...
tak sangka singkat sangat perkenalan kita..
dan tak sangka jumaat tu lah ,kali terakhir gelak ketawa,menangis bersama kita dengan teman-teman seperjuangan kita yang lain.

"....still terbayang gelak ketawa kau...usikan nakal kau...wajah kau masa menangis bpelukan dengan kawan-kawan lelaki kau....
.....still terbayang wajah kau masa kita borak ramai-ramai...sambil kau makan petang tu...
jumaat terakhir bagi kau...solat jumaat yang terakhir bagi kau..

"...allah lebih sayang kan kau...sebab tu allah jemput kau dulu syafiq..
aku tahu tu..

tenang lah kau di sana...
semoga roh mu di letak kan di kalangan orang-orang yang beriman,sahabat....
amin.




No comments: