Followers

Tuesday, 21 October 2014

macaroons and me



ASSALAMUALAIKUM my lovely readers^^

dah lama zyra nak share cerita pasal macaroon ni..
tapi disebabkan mood yang asyik melayang-layang tah ke mana hala,so asyik tergendala je la entry ni..hehe...

penangan K-drama tersangat lah dahsyat ye anak-anak!!
hahah...


disebabkan zyra selalu tengok dalam k-drama,ada scene-scene dia orang makan macaroon,
so zyra pon bukan men teringin sangat nak makan!!!!!!!
orang lain mesti dah nek muak makan macaroon ni,zyra je baru terhegeh-hegeh dapat makan :'(

last month,*i think...not sure lah!hehe*
zyra ada pergi IKEA di Damansara.
dok jalan-jalan dalam tu,then zyra ternampak ada kedai yang jual macaroons!!!!!

secara automatik zyra cakap,"ok...thats damnnnnn hot!!!!"
hahaha....
excited punya pasal sebab impian nak makan macaroons akhir nya akan menjadi kenyataan!


zyra beli 4 biji macaroons dengan harga Rm15.++
walaupon bagi zyra harga nye agak mahal,tapi sebab teringin sangat nak makan,so zyra beli jugak!!hehe...
*bagi seorang student macam zyra,still mahal la harga untuk sebiji macaroon ni because size nye pon agak kecil*

most favorite!!!!!
perisa mangga nie memang sedap!!!
masam-masam manis!!!
actually,bagus jugak size macaroon ni kecil comel je..
rasa dia yang agak manis tu kalau makan banyak-banyak tak bagus jugak kan^^

fisrt time makan macaroons ni..hurmm my opinion is..,SEDAP AND MANIS^^
kalau terjumpa lagi ada kedai yang jual macaroons,zyra mesti nak beli lagi
hehe...

1 comment:

Noor said...

wow..meriahnye..hihi..xpnah rasa lg..untung la dia..huhu..