Followers

Thursday, 19 June 2014

SEARCH KEYWORDS:ktac teruk!!


MIDNIGHT ENTRY

assalamualaikum readers^^
wahh wahh!!
still ramai yang tak tidur lagi ke nie??
ok bagus,so boleh la rajin-rajin terjah blog zyra nie kan..
hahahahah

tergelak bila tengok search keywords hari ni..
KTAC TERUK??
hahahaha...
sape punya kerja la nie kan...

zyra sebagai pelajar KTAC/CICT nak bagi tahu yang kolej kitaorang nie not bad la jugak!
walaupon bangunan kolej kita orang tah macam apa je,hahaha
but so far rasa nya zyra selesa je study kat sana..

tak macam kolej/universiti lain,KTAC nie rules dia takde la ketat sangat!!
ohhh thats what i really want for my student life!!!
SERIOUS TALK!!

my happy face as a KTAC student!
hahaha

xoxo^^

1 comment:

Lee Wa Wan said...

berani dia hina kolej kau weyhhh.... mcm mintak nak kene fire je...ahhahahahhaha