Followers

Saturday, 7 June 2014

pewarna rambut Alaisyah koper


Assalammuaikum^^
kali nie zyra nak review pewarna rambut Alaisyah,koper.
macam yang zyra cakap before nie yang zyra akan beli pewarna rambut yang ada tanda halal je.
so zyra pilih lagi jenama nie.


untuk yang kali nie,zyra berhasil dapat warna yang zyra nak!!
fuh!!!
akhirnya...!!
jenama Alaisyah tak banyak pilihan warna macam Syurah,so warna koper nie kira paling perang!

so,mission untuk kali nie berjaya!!
haha...
nak kata perang sangat tu takde la,tapi kira perang jugak la!
^^

tapi macam biasa la,rambut kita akan nampak perang gila kalau terkena cahaya matahari.
kalau dalam rumah tu still nampak tapi takde lah mencerlah sangat!
memang orang tak kan perasan yang kita warnakan rambut..hehe

so kalau ada readers yang nak try jenama nie,zyra cadangkan beli warna koper ye^^
bau dia pon takde la kuat sangat and rambut takde la terlalu kasar.

x0x0^^

3 comments:

mirza syazwina said...

warna perang!
cantik-cantik :D

nuna said...

http://kasutkaca15.blogspot.com/2014/06/2nd-giveaway-saya-nak-striped-skirt.html

SKIRT FREE DISINI. JOM JOIN

Aqilah Azmi said...

kalau qila rajin qila buat eh hihi