Followers

Tuesday, 3 June 2014

Pewarna Rambut Alaisyah coklat muda


ASSALAMUALAIKUM readers..
malam nie zyra nak share pulak opinion zyra setelah menggunakan pewarna rambut jenama Alaisyah..
jenama nie sesuai untuk orang ISLAM.
kita tak perlu risau sebab pewarna yang diguna kan adalah halal dan telap air.
so boleh dibawa solat.


asalnya,zyra nak beli pewarna rambut jenama SYURAH,tapi warna yang zyra nak tu takde pulak!!
aishhh!!
punya lah excited google tengok warna apa yang zyra nak beli nanti.

zyra beli warna coklat muda,
and hasil dia still tak berapa nampak jugak warna tu..
lebih kurang sama je macam warna burgundy jenama Revlon dulu tu.

tapi yang bagus nye jenama Alaisyah nie,bau dia tak berapa kuat.
kira still wangi la nak bandingkan Revlon.
and rambut zyra tak kasar macam dulu.

baru je nak berangan rambut macam my baby Luhan nie!
huh!!
hahaha...








2 comments:

Dayahfirds Ibrahim said...

Zyra try guna yg d'herbs. Menjadi dayah rasa. Sebab adik dayah guna yg tu, caqntikk gila wrana dia :)

aisyah amran said...

Maaf nak tanya..produk nie semua boleh beli guna online tak?