Followers

Saturday, 14 June 2014

MILLENIUM BOY klon EXO,thailand version!!


HI READERS^^
ok,fisrt of all,KEBODOHAN APA KAH INI??
hahahahahaha....
serius lawak laaaaaaaaa artikel yang zyra baru baca dekat allkpop tadi..

thailand group,MILLENIUM BOY adalah klon EXO yang tengah famous dekat negara dia orang sekarang!!
and group dia orang nie di gelar sebagai exo T oleh fans..
WHAT THE HELL???

MILLENIUM BOY

EXO

MILLENIUM BOY


EXO

di sebab kan group nie tak pernah mendapat keizinan apa-apa pon dari S.M ENTERTAINMENT,so agensi tu nak saman group ni!!
yeahhhh!!!!!!
habis lahhh nasib kau orang!!
hahaha



2 comments:

Lee Wa Wan said...

shameless dowh.... memalukan nickun je

eyqa yushaiza said...

yeah saman saman!!
kebengongan apakah ini.. exo yang real tetap the best!