Followers

Sunday, 22 June 2014

matte eyeshadow and orange blusher from DAISO^^


ASSALAMUALAIKUM^^
entry untuk hari ni zyra nak share mengenai barang kosmetik yang zyra beli dekat DAISO last week..
again ok...AGAIN!!!
hahaha memang pantang betul la kalau pergi JJ maluri tu kalau tak singgah dekat DAISO^^


the best matte eyeshadow ,so far!!!
serius cakap memang best!!!!
zyra ada surf dekat internet and memang ramai yang suka beli eyeshadow nie.
thats why zyra sanggup berusaha datang sana untuk beli :D
apa tah nama dia,readers zoom sendiri je la gambar packaging tu ea!hahaha..


dah nama pon matte kan,so takde la bling-bling sangat eyeshadow  nie..
zyra dah ada banyak eyeshadow yang glitter so zyra nak cari yang matte pulak!!
brush dia takde la best mana,dah harga pon rm5 kan??..haha
tapi still ok and senang je nak apply dekat mata kita^^

orange blusher tu,not bad...
soft je warna dia...
tak terlalu terang,tak terlalu pudar.
ok la untuk just make up and look natural beauty gitu,cewaahhhh!!!


sehari sebelum zyra pergi DAISO,zyra ada beli set brush,new lipstick and hairband^^
finally!!!!!!
sekian lama zyra nak beli set brush and kebetulan zyra lalu depan sebuah kedai "comel",so zyra pon terjah la masuk..
then ternampak set brush nie terus zyra sambar!!!!!
hahaha...

and lipstick tu pon not bad gak warna dia..
coklat cair gitu la..just nampak natural bila pakai.

ok rasa nya sampai sini je kot zyra nak cerita dekat readers,hehehe...

xoxo^^

2 comments:

mirza syazwina said...

dah lama tak beli makeup..
cantiknya semua ^_^

Lee Wa Wan said...

selamat menconteng muka... hahaha... kaler orange??? tak jd mcm pelik ke... hahahha