Followers

Friday, 6 June 2014

Daiso again!shopping^^


ASSALAMUALAIKUM^^
salam jumaat semua..

semalam hari mesra pelajar dekat kolej zyra.
kira macam hari pendaftaran la untuk budak sem 1..
haha..
setelah bercuti selama 2 bulan,semalam dapat la jumpa classmates yang dirindui.
cewahh!!

disebabkan program habis awal,kawan zyra ajak pergi Jaya Jusco.
nak cari hadiah sempena hari ibu kata nya..
*mak zyra dah meninggal so tak dapat la beli,kan...

sementara dia cari hadiah untuk mak dia,zyra pon pergi la merayap kat Daiso!!
tempat favorite sebab barang-barang dia semua comel-comel!!
harga pon semuanya rm5!!..hahahaha...


fisrtime beli maskara kat Daiso nie.
zyra dah try pakai so far ok laa..
lentik-melentik jugak la bulu mata zyra...hahahaha
saje je nie beli,padahal maskara yang selalu pakai tu banyak je lagi.
*memang pantang kalau masuk sini,beli yang bukan-bukan je !!!


motif utama zyra sebenarnya nak beli buku nota!!
maklum lah,isnin nie dah start kelas..
buku nota semua dah habis guna time sem lepas..
bunga-bunga buku i,jah!!
haha..

selain tu,zyra beli wet tissue untuk makeup remover and plaster.
zyra kan tiap-tiap hari jalan kaki je pergi kolej,so kaki selalu melecet!
so plaster tu sangat penting and perlu sentiasa ada dalam handbag ye ^^
*maklum lah beli kasut murah haha!!

selain note book,zyra nak beli charcoal mask nie.
tapi takde pulak!!
maybe dah habis stock ..
yang banyaknye cleasing foam..
takde rezeki la semalam.
takpe,nextime try pergi lagi.
hehe

xoxo^^



3 comments:

Si Gigi Besi said...

shopping dkt daiso bestt ! heheh

miss cadburry said...

kat mana nak cari daiso nih ?

lynndamya said...

hoho, Daiso ni memang berhantu betul !! semua barang pun nak comel...rasa nk beli semua barang2 kat situ, haha