Followers

Thursday, 29 May 2014

xoxo exo !


ASSALAMUALAIKUM ^^
semua dah tengok XOXO EXO ke??
ok zyra baru je tengok semalam..
well macam biasa la kan zyra mesti ketinggalan kalau bab-bab latest variety show tak pon kdrama.
huh!!!
so far rasa nye xoxo nie baru ada 3 episod..

xoxo mengisah kan perjalanan seni kumpulan EXO..
so korang boleh tengok la behind the scene music video dia orang.
and persiapan dia orang untuk konsert pe semua..


saat-saat bahagia EXO bersama Kris.
time nie dia orang still 12 orang..
and now,what happen??
hukhukhuk...
tinggal la 11 orang

adakah ini akan menjadi kali terakhir my sweetie Chen di interview oleh galaxy fanfan?

nobody knows
hurmmmm

3 comments:

eyqa yushaiza said...

hehe ep 3 baru download semalam esok kot nak tengok.. malam ni kita mimpi exo dulu.. :DD

hmm.. galaxyyy.. :(((

Nurul Atiqah said...

Ada subtitle tak?

Lee Wa Wan said...

ak tengok yg awal je...pastu aku tetido...aku tau... mesti kau tengok ni untuk cuci mata je kan... hahahahaha